O nama

INFOTEL d.o.o. je privatno društvo osnovano 1991. godine. U prvim godinama poslovanja primarna djelatnost društva bila su programska i sklopovska rješenja na području informatičkih i komunikacijskih sustava. Postupno se INFOTEL profilira kao tvrtka specijalizirana za sustave napajanja.

Naša djelatnost danas obuhvaća projektiranje, isporuku, montažu i puštanje u rad AC i DC sustava besprekidnog napajanja, prvenstveno za profesionalne korisnike. Višegodišnje iskustvo uključuje i uspješnu suradnju s renomiranim svjetskim proizvođačima opreme za napajanje: Panasonic, Exide, FIAMM, HAWKER, Westinghouse i dr.

U prvoj polovici 1998. INFOTEL postaje generalni zastupnik francusko-talijanske kompanije SOCOMEC-SICON UPS (danas Socomec), vodećeg europskog proizvođača trofaznih izmjeničnih sustava za besprekidno napajanje (UPS) i proizvođača koji u proteklih petnaest godina zauzima jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu u kategoriji ON-LINE uređaja i sustava za besprekidno napajanje-osobito onih veće snage, kao i paralelno-redundantnih sustava. Do sada je na hrvatskom tržištu instalirano i pušteno u pogon više od 55 MVA sustava za besprekidno napajanje ovog proizvođača.

Navedena suradnja podrazumijeva isporuke novih sustava, servisiranje i održavanje instaliranih sustava, isporuke originalnih rezervnih dijelova, školovanje komercijalnog i tehničkog kadra, čime se korisnicima opreme jamči siguran i pouzdan rad opreme.

U okviru svoje servisne djelatnosti INFOTEL d.o.o pruža usluge servisnog održavanja većem broju većih i manjih korisnika u Republici Hrvatskoj kao što su FINA, A1, HT, NSK, PBZ, RBA, SRCE, MUP, HOTO TOWER i brojni drugi.