ponedjeljak, 20 siječanj 2020.
Naslovna stranica  www.infotelups.hr
Infotel d.o.o. - sustavi za napajanje - ups power systems
Rješenja
Široki izbor naših uređaj nudi rješenja za sve vrste industrijskih aplikacija (proizvodni procesi, prerada hrane …), za zaštitu IT i digitalne opreme, servera, mrežnih uređaja, mobilnih, radijskih mreža itd.

Pogledajte detaljniji opis nekoliko rješenja:

Zadatak:
osigurati besprekidno napajanje IT opreme.

Primjenjeno:
Sustav dva uređaja za besprekidno napajanje(UPS-a) tipa Delphys MP elite snage 2x200kVA u paralelnom-redundantnom radu. Na svaki UPS spojena su tri baterijska ormara čime je postignuta autonomija sustava od 15 minuta kod nazivnog tereta, na svakoj od jedinica od 200 kVA.
Dolazni i odlazni energetski kablovi oba UPS-a spojeni su na zasebne bakrene šinje na stražnjoj strani u dodatnom ormaru - COUPLING CABINETU. U istom ormaru sa prednje strane nalaze se zaštitni ulazni i izlazni osigurači, te osigurači izlazne distribucije. Ovaj distribucijski ormar također sadrži i instalacijski by pass, kojim se može odvojiti cijeli UPS sustav od mreže. Nadzor cijelog sustava UPS-a vrši se Net Vision Web/SNMP karticom i beznaponskim kontaktima.

Zadatak:
osigurati besprekidno napajanje računalne opreme sa bazama podataka

Primjenjeno:
Sustav dva uređaja za besprekidno napajanje (UPS-a) tipa Masterys MC snage 2x60kVA u paralelno-redundantnom radu. Na svaki UPS spojen je jedan baterijski ormar čime je postignuta postižemo autonomija sustava od 15 minuta.
 
Dolazni i odlazni energetski kablovi spojeni su na priključne stezaljke sa stražnje strane UPS-a. Ulazni, izlazni osigurači i osigurači distribucije nalaze su u zasebnom razvodnom ormaru. Za nadzor cijelog sustava UPS-a koristi se JBUS/485 komunikacija koja UPS sustave povezuje u zajednički centralno nadzorni sustav (SCADA).
 
O namaProizvodiRješenjaReferenceKataloziKontakt