ponedjeljak, 20 siječanj 2020.
Naslovna stranica  www.infotelups.hr
Infotel d.o.o. - sustavi za napajanje - ups power systems
UPS uređaji
Netys
NETYS (400-3000 VA)
Line interactive UPS uređaji serije NETYS služe za zaštitu uredske i IT opreme, kao i za zaštitu profesionalne opreme.Razvijena su tri modela PL, PE i PR u snagama od 400VA do 3000VA. Osobito su pogodni za napajanje mrežne IT opreme, PC-a i servera manje snage. Uređaji snaga 1500-2000-3000 VA u standardnim isporukama opremljeni su i za ugradnju u 19" ormare.

Delphys
ITYS (1 kVA-10 kVA)

UPS uređaji serije ITYS osiguravaju besprekidno napajanje i zaštitu telekomunikacijske i procesne osjetljive, opreme u Data centrima, industriji. Dolaze u pet jednofaznih modela u području snaga od 1 kVA do 10 kVA.

Modulys
MODULYS (3000-24000 VA)

UPS MODULYS je sinonim za visoko pouzdanu tehnologiju. Funkcije nadzora i kontrole podržane su potpuno digitalnom tehnologijom i garantiraju najveću moguću operacijsku pouzdanost pod svim uvjetima okoline. Dizajniran je za zaštitu računala, telekomunikacijske i mrežne opreme.
Uređaji su dostupni u snagama od 3000-4500-6000 VA, od kojih se grade sustavi u redundantnom ili paralelno-redundantnom spoju do snaga 24000 VA.
Nadzor i kontrola rada izvedena je SNMP adapterom, JBUS/MODBUS protokolom, beznaponskim kontaktima i lokalnim nadzorom (display). Posebna značajka ovih uređaja i sustava je zamjenjivost modula (ispravljača i izmjenjivača) i hermetičkih baterija u radu (hot swap).

Masterys
MASTERYS (8 kVA-120 kVA)
MASTERYS™ je program digitalnih UPS uređaja (jednofaznih do 20 kVA i trofaznih 10-90 kVA) visokih performansi, dizajniran za zaštitu kritične i osjetljive opreme u IT, telekomunikacijskom i industrijskom okruženju, kao što su sustavi baza podataka, mrežni uređaji, telekomunikacijski sustavi, dijagnostička/medicinska oprema i industrijsko-procesna oprema.
Posebno ih odlikuju napredna rješenja primjenjena na istosmjernom međukrugu-redundantna baterija (DUAL BATTERY) te lokalni i eksterni nadzor (integriran LAN ETHERNET priključak, RS 232/485, JBUS/MODBUS sučelja i grafički display. Kod ovih sustava i uređaja konstrukcija ispravljača je u IGBT tehnologiji (tranzistorska) što upućuje na vrlo malo izobličenje ulazne struje (ITHD<3%). Zbog navedenih značajki servisibilnost ovih uređaja i sustava je jednostavnija i efikasnija.
Delphys
DELPHYS (20 kVA-800 kVA)

UPS uređaji serije DELPHYS osiguravaju besprekidno napajanje i zaštitu telekomunikacijske i procesne osjetljive, opreme u Data centrima, industriji. Dolaze u dva modela MP i MX u području snaga od 60 kVA do 500 kVA i DDS 600-800 kVA.
Osobita značajka ove serije sustava koji nose oznaku "elite" je konstrukcija ispravljača, koji je građen u IGBT tehnologiji, s vrlo niskim izobličenjem ulazne struje (do 200 kVA-ITHD<2,5%) ili inovativnim tiristorskim ispravljačem (250 kVA-500 kVA-ITHD<4,3%). Takva rješenja značajno smanjuju angažiranu snagu iz diesel generatora, imaju bolji faktor iskorištenja-manju disipaciju i bitno manje dimenzije u odnosu na standardna, do sada poznata riješenja s 12-pulsnim ispravljačem ili aktivnim filtrima.

Konfigurator
Konfigurator - UPS po snazi
Online alat za odabir UPS uređaja prema vašim tehničkim specifikacijama.


 
O namaProizvodiRješenjaReferenceKataloziKontakt